Van Aanholt: "Uit palmares De Boer blijkt kwaliteit"

27 juni 2017, 08:04

Patrick van Aanholt ziet komend seizoen een landgenoot voor de groep staan bij Crystal Palace. De Premier League-club presenteerde maandag Frank de Boer als opvolger van Sam Allardyce. Van Aanholt is blij met de komst van de voormalig Oranje-international.

In eerste instantie vond Van Aanholt het vertrek van Allardyce jammer. "Hij was de reden dat ik naar hier ben gekomen. Maar het nieuws dat een Nederlander is aangesteld als manager is prachtig voor mij", zegt de verdediger op de officiële website van Crystal Palace. "Zijn palmares laat zijn kwaliteiten als manager zien en ik kijk uit naar de samenwerking met hem." De Boer werd afgelopen seizoen ontslagen bij Internazionale, maar werd daarvoor vier keer landskampioen met Ajax.

"De Boer is een grote naam in Nederland en met vier landstitels in eigen land heeft hij al laten zien wat hij in zijn mars heeft", vervolgt Van Aanholt. "Als je terugblikt op wat hij op clubniveau heeft bereikt, dan heeft hij al laten zien wat voor invloed hij kan hebben. Ik weet zeker dat hij de kans om manager in de Premier League te zijn zal benutten."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen