Vreven zeer ambitieus: "Doe niet mee aan Calimero-gedoe"

27 juni 2017, 23:31

Clubs die promoveren zijn in hun eerste seizoen in de Eredivisie vaak al heel blij als handhaving bereikt wordt, maar Stijn Vreven legt de lat bij NAC Breda een stuk hoger. De Belgische coach verwacht veel van zijn ploeg in het nieuwe seizoen.

Vreven doet er met NAC alles aan om een eredivisiewaardig team op de been te brengen. "We hebben er voor geknokt om terug te komen en je voelt nu al dat dit een ander verhaal is", zegt de coach tegen BN De Stem. "Ik weet hoe er over ons gedacht wordt, maar handhaven is voor mij geen ambitie. Stel je eindigt veertiende, maar de tiende plaats had erin gezeten. Nou, dan ben ik niet tevreden."

Desondanks beseft de trainer dat hij de lat niet te hoog moet leggen. "Natuurlijk weet ik dat de gepromoveerde clubs het statistisch moeilijk hebben in het hun eerste jaar in de Eredivisie. Maar ik doe niet mee aan dat Calimero-gedoe van wij zijn klein en de rest is groot. Wij gaan onze huid heel duur verkopen. Wedstrijd in, wedstrijd uit. We zullen zorgen dat we op het einde meer dan genoeg punten hebben. Want als je knokt voor elke wedstrijd blijf je vanzelf uit de gevarenzone. Ik wil de verrassing van de Eredivisie worden. We moeten niet naar beneden, maar naar boven durven kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen