Ook PSV'er Willems in verband gebracht met Roma

28 juni 2017, 08:01

In navolging van Rick Karsdorp en Héctor Moreno gaat er misschien nog een verdediger vanuit de Eredivisie de overstap maken naar AS Roma. De Italiaanse topclub heeft Jetro Willems namelijk bovenaan haar lijstje met kandidaat-linksbacks staan, als we De Telegraaf moeten geloven.

De linksachter bij PSV zou een belangrijke gegadigde zijn voor Roma. De Giallorossi moeten dan wel eerst Mario Rui verkopen. Dat lijkt te gaan gebeuren, aangezien Napoli concrete belangstelling voor deze linksback heeft getoond.

Karsdorp brengt naar verluidt ongeveer 16 miljoen euro in het laatje voor Feyenoord, maar voor Willems hoeven de Romeinen minder die uit de buidel te tasten. De linksachter staat nog maar één jaar onder contract in Eindhoven. De PSV'er wordt overigens ook gelinkt aan Galatasaray en Franse en Engelse clubs. Zelf gaf de voormalig Spartaan weleens aan dat hij droomt van Spanje en Engeland.

Willems is vanaf de zomer van 2011 speler van PSV, waarvoor hij twaalf goals maakte in 190 optredens. De linkspoot heeft tot dusver 22 interlands voor Oranje achter zijn naam staan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen