Willem II gaat transfermarkt op: "Vijf of zes nieuwe spelers"

28 juni 2017, 16:27

Willem II hoopt nog vijf of zes nieuwe spelers aan te kunnen trekken om het nieuwe seizoen in te gaan. Vooral een linksback en een rechter middenvelder zijn nog welkom in Tilburg. Gesprekken werden er al veel gevoerd, maar technisch directeur Joris Mathijsen verwacht niet dat er snel transfernieuws komt.

Mathijsen verruilde onlangs de functie van technisch manager voor die van technisch directeur bij Willem II. Heel anders is dat niet vertelt hij aan FOX Sports. "Ik heb alleen iets meer verantwoordelijkheid en ik moet meer op het budget letten." Volgens de oud-voetballer is Willem II al sinds Pasen bezig met de zoektocht naar versterkingen voor de zomer. "Wij hebben achttien spelers nu, dus vijf of zes spelers erbij en dan is onze selectie rond. Maar we leggen de lat wel hoog. We willen spelers die goed genoeg zijn voor het linkerrijtje, en dat duurt gewoon wat langer."

Omdat de selectie nog niet compleet is, wil Mathijsen ook nog niet hardop het doel voor komend seizoen uitspreken. "Dat is gewoon lastig te zeggen. Daar kunnen we pas uitspraken over doen als de selectie compleet is", legt hij uit. De technisch directeur laat weten dat er vooral nog wordt gezocht naar een linksback en een rechter middenvelder. "Ik ben ervan overtuigd dat het gaat lukken. We willen ook nog een aantal posities dubbel bezet hebben. Of we Obbi Oularé nogmaals kunnen huren? Er is wel contact, maar dat wordt een lastig verhaal."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen