Pizzi trots op Chili: "We hebben met het hart gespeeld"

28 juni 2017, 23:38

Juan Antonio Pizzi was enorm trots op de manier waarop Chili de finale van de Confederations Cup wist te bereiken. De bondscoach sprak van een zeer lastige wedstrijd tegen de Portugezen en was uiteraard zeer te spreken over doelman Claudio Bravo.

"Het was een moeilijke wedstrijd. Portugal toonde zich een heel taaie tegenstander", begon Pizzi tijdens de persconferentie na afloop van het duel. "Maar wij hebben met het hart gespeeld. We wilden absoluut de finale bereiken en dat is ons gelukt. Dat er geen doelpunten vielen doet niets af aan de intensiteit van deze wedstrijd en de kwaliteiten van deze teams."

Volgens Pizzi speelde Chili juist, ondanks het gebrek aan doelpunten, één van de beste wedstrijden van het toernooi. "We maakten als team eigenlijk helemaal geen fouten. Het was ook lastig om te bepalen wie ik ging wisselen. Wissels kunnen ook wel eens verkeerd uitpakken en juist de balans in het team verstoren", legde hij uit. De bondscoach had ook lovende woorden over voor penaltykiller Bravo. "Hij was echt indrukwekkend. Ook de jongens die de strafschoppen namen hebben het zeer goed gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen