Advies voor Klaassen: "Zorg vooral voor doelpunten"

29 juni 2017, 09:01

Leon Osman is nieuwsgierig hoe Davy Klaassen het gaat doen in de Premier League. De voormalig middenvelder van Everton weet als geen ander hoe het is om er elke week te moeten staan op dit niveau en denkt dat Klaassen het in zich heeft om van grote waarde te zijn voor The Toffees.

De 24-jarige Klaassen is met hoge verwachtingen voor 27 miljoen euro naar Goodison Park gehaald. De middenvelder maakte 49 goals in 163 optredens voor Ajax en hoopt net zo belangrijk voor Everton te kunnen zijn als hij in Amsterdam was. "Ze zeggen dat de Nederlandse competitie niet zo goed meer is, maar het is nog steeds een prima competitie. Klaassen was er ook een van de betere spelers. Hij heeft zichzelf bewezen, door daar de beste speler van de competitie te zijn. Nu moet hij het laten zien in de Premier League, hij moet de stap maken. Alles wijst erop dat hij het in zich heeft."

Osman denkt dat Klaassen met name productief moet worden bij Everton. "Het is duidelijk dat Ronald Koeman hem er graag bij wilde hebben", aldus de oud-middenvelder. "We hebben vooral goals nodig van de middenvelders. Afgelopen seizoen wist de middenvelder met de meeste goals er slechts vijf te maken. Ik hoop dat Klaassen zich snel aanpast. Hij is in ieder geval veelbelovend", besluit Osman bij Everton TV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen