Zaakwaarnemer Dolberg: "Lastig om Roma te weigeren"

29 juni 2017, 10:59

Met Héctor Moreno en Rick Karsdorp zijn er deze zomer al twee spelers vanuit de Eredivisie naar AS Roma getransfereerd. De zaakwaarnemer van Kasper Dolberg beaamt dat het lastig is om 'nee' te zeggen als de Italiaanse topclub langskomt bij een club uit de Eredivisie.

De 19-jarige Dolberg heeft meermaals aangegeven dat het goed voor hem zou zijn om zich nog een jaar te ontwikkelen bij Ajax, voordat hij de stap maakt naar het buitenland. Toch laat zijn zaakwaarnemer Jens Steffensen zich bij Romanews Web Radio verleiden tot uitspraken die wel wat weghebben van een open sollicitatie van zijn cliënt. "Roma zou voor hem een prachtige club zijn", stelt de belangenbehartiger.

Met 23 doelpunten in 48 duels was Dolberg afgelopen seizoen een van de grote revelaties van de Eredivisie en de Europa League. Dat weet zijn zaakwaarnemer ook. "De Serie A is een geweldige competitie, waardoor Kasper absoluut interesse zou hebben in een transfer. Toch ligt er nu nog geen concrete aanbieding. Hij kan ook zo nog een seizoen bij Ajax blijven. Het hangt af van de aanbiedingen. Hij zou het in ieder geval lastig vinden om 'nee' te zeggen tegen een grote club als Roma."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen