Gladon na 186 minuten in Engeland terug bij Heracles

29 juni 2017, 14:41   Bijgewerkt: 29 juni 2017, 14:56

Paul Gladon draagt volgend seizoen weer het shirt van Heracles Almelo. De 25-jarige spits wordt voor één seizoen geleend van Wolverhampton Wanderers. Omdat hij afgelopen seizoen maar weinig aan spelen toekwam bij de Championship-club, was een tijdelijke terugkeer voor de aanvaller de beste optie.

Gladon begon het seizoen vorig jaar met twee doelpunten in zijn eerste drie wedstrijden voor Heracles, waarmee hij een transfer voor 2 miljoen euro naar The Wolves forceerde. Daar kwam de spits echter niet verder dan drie optredens: twee in de Championship, één in de League Cup (in totaal 186 minuten). "Ik ben blij terug te zijn bij Heracles Almelo", zegt Gladon dan ook op het digitale thuis van Heracles. "Ik heb vorig jaar met veel mensen binnen de club contact gehouden, het voelt dus alsof ik helemaal niet weg ben geweest. Ik hoop hier weer veel aan spelen toe te komen."

Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma van Heracles is zeer verheugd met de rentree van Gladon. "Vincent Vermeij raakte in februari na het sluiten van de transferwindow helaas geblesseerd waardoor we geen versterking meer konden halen. We hebben dus de tweede helft van het seizoen met Samuel maar de beschikking gehad over één echte spits. Dat risico hoeven we nu niet te nemen. Met Paul halen we een goede spits in huis, een jongen die de club kent en bij iedereen geliefd is. Daar zijn we content mee. Vincent krijgt de tijd om goed te revalideren. Alles overziende hebben we heel bewust gekozen voor deze huurovereenkomst met Paul Gladon."

Mogelijk betekent de comeback van Gladon wel dat Samuel Armenteros nog verkocht zal worden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen