Mulder: "Ik ga mijn best doen om mijn plek te veroveren"

29 juni 2017, 15:45

Een droom is in vervulling gegaan voor Erwin Mulder. De 28-jarige keeper heeft na zijn transfervrije vertrek bij sc Heerenveen voor drie seizoenen getekend bij Swansea City. Daar gaat hij de concurrentiestrijd aan met Lukasz Fabianski en Kristoffer Nordfeldt. "Ik ben blij om hier te zijn", sprak de eerste zomeraanwinst van Swansea bij zijn presentatie in Wales.

"Toen deze mogelijkheid voorbij kwam, wist ik meteen dat ik hem met beide handen moest pakken", zegt de dolblije Mulder op de website van zijn nieuwe werkgever over zijn droomtransfer. "De Premier League is de grootste competitie ter wereld. Daar wil je als speler natuurlijk deel van uitmaken", zegt Mulder, die na Dorus de Vries en Michel Vorm de de derde Nederlandse keeper wordt bij The Swans. "Er hebben veel Nederlandse spelers bij Swansea gespeeld, waaronder dus keepers. Ze hebben het hier over het algemeen goed gedaan, dat is mooi."

Bij Swansea komt Mulder onder meer Leroy Fer, Mike van der Hoorn, Marvin Emnes, Luciano Narsingh en Kenji Gorré tegen. "Ik ken de club al een beetje. Leroy Fer en Mike van der Hoorn hebben me goede dingen over Swansea verteld", aldus Mulder. Zijn doel: een basisplek. "Ik heb ongeveer 250 wedstrijden in Nederland gekeept en denk dat ik me goed ontwikkeld heb. Ik weet dat Fabianski en Nordfeldt prima keepers zijn en dat het daarom lastig wordt, maar ik ga mijn best doen om mijn plaats te veroveren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen