Scorende Younes met Duitsland naar finale Confederations Cup

29 juni 2017, 21:58   Bijgewerkt: 29 juni 2017, 22:30

Duitsland heeft vrij gemakkelijk de finale van de Confederations Cup weten te bereiken. De ploeg van Joachim Löw won donderdagavond met 4-1 van Mexico. Leon Goretzka was met twee doelpunten in de eerste tien minuten de man van de wedstrijd.

Duitsland begon sterk en stond binnen vier minuten op voorsprong. Goretzka schoot beheerst de openingstreffer binnen. Kort daarna viel ook het tweede doelpunt aan Duitse kant. De middenvelder van Schalke 04 verdubbelde de score en zorgde zo voor zijn tweede van de avond. De ploeg van Löw bleef de sterkste, maar ging wat onzorgvuldig om met de kansen.

Pas na rust was het nogmaals raak voor Duitsland. Timo Werner tekende voor zijn derde doelpunt van het toernooi. Mexico kreeg spaarzaam enkele kansen, maar wist Marc-André Ter Stegen eigenlijk nooit echt te verrassen. Pas in de laatste minuut van de officiële speeltijd kwam het land tot scoren. Marco Fabian zorgde voor de 3-1. Mexico kon daar echter niet lang van genieten want invaller Amin Younes zorgde er al snel weer voor dat de marge weer drie was. Daar bleef het uiteindelijk bij.

Door de 4-1 overwinning staat Duitsland zondag tegenover Chili in de finale. Bij Mexico mocht PSV-aanwinst Hirving Lozano na rust invallen. Younes kwam tien minuten voor tijd in het veld, maar wist zijn invalbeurt wel glans te geven met een treffer. Voor Duitsland is het de eerste keer dat de finale van de Confederations Cup wordt bereikt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen