Eghan na Scandinavisch avontuur terug in Overijssel

30 juni 2017, 10:02

Shadrach Eghan keert terug op de Nederlandse velden. De Ghanese middenvelder raakte twee jaar geleden langzaam maar zeker uit beeld bij FC Twente, dat hem daardoor eerst verhuurde aan het Noorse Stabaek IF en daarna naar het Deense Vendsyssel FF. Nu keert de 22-jarige Afrikaan bij Go Ahead Eagles terug in Overijssel.

Eghan tekent voor twee jaar op de Adelaarshorst, zo bevestigen de Eagles via de officiële kanalen. "Ik heb heel erg veel zin om mijn carrière een vervolg te geven", zegt Eghan over zijn nieuwe transfer. "En waar kan dat beter dan in Nederland, waar men uitblinkt in het ontwikkelen van talent? Ja, ik had andere opties, maar het verhaal van Go Ahead Eagles sprak me erg aan. Bovendien ken ik er al de nodige mensen. Dat maakt de stap makkelijker."

Technisch manager Dennis Bekking geeft aan dat Eghan een begeerd transferobject was. "Door zijn nog jonge leeftijd en uitgebreide cv dongen meerdere clubs naar zijn handtekening. De afgelopen weken hebben we zeer intensief met Shadrach gesproken. Hij stond open voor ons verhaal, was erg geïnteresseerd in onze plannen met hem. Shadrach is een zeer ambitieuze prof. Hij heeft reeds bewezen dat hij veel potentie heeft, maar hij heeft ook te maken gehad met tegenslagen. Nu wil hij zijn groei voortzetten bij Go Ahead Eagles. Shadrach is creatief, technisch vaardig en op meerdere posities inzetbaar. Hij is een echte versterking, voor wie Go Ahead Eagles zeker niet het plafond is", aldus Bekking.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen