NEC stelt Bogers en Pothuizen aan als assistent-trainers

30 juni 2017, 16:55

NEC heeft Adrie Bogers binnengehaald als assistent-trainer. Ook Patrick Pothuizen gaat in die functie aan de slag bij de Nijmegenaren. Hij stond eerder aan het roer bij de beloften, en rondde het afgelopen seizoen af als interim-trainer. Op een hoofdtrainer na heeft de Eredivisie-degradant daarmee de technische staf voor het nieuwe seizoen rond. Die zoektocht gaat verder voor NEC.

Bogers was bij verschillende clubs al eens assistent. De oud-prof werkte met Zeljko Petrovic bij het Japanse Urawa Red Diamonds, waarna hij later bij NAC Breda - tijdelijk ook als interim-trainer - en Willem II werkte. Bij Sparta stond Bogers op eigen benen.

"Met Adrie halen we een ervaren man binnen. Het is een type die veel aandacht besteedt aan analyses en individuele ontwikkelplannen van spelers", licht technisch directeur Remco Oversier toe op de website van NEC. "Daarnaast hebben we Patrick staan, een extraverte en directe assistent-coach met oog voor het team als geheel. Wilfried Brookhuis maakt het trio compleet als assistent- en keeperstrainer, met jarenlange ervaring als staflid."

PSV

PSV legde vrijdag de zeventienjarige jeugdinternational Tijn Daverveld vast. Hij ondertekende zijn eerste profcontract. De multifunctionele verdediger ligt voor drie jaar vast in Eindhoven. Komend seizoen maakt Daverveld de overstap naar PSV onder 19 jaar, meldt de club.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen