Van der Sar kijkt mee bij ADO: "Leuk dat hij direct meedoet"

1 juli 2017, 20:52

Joe van der Sar maakte zaterdag tijdens het oefenduel met Lugdunum zijn profdebuut voor ADO Den Haag. De Eredivisieclub won met 0-6 en de doelman, die 45 minuten speeltijd kreeg, had dan ook weinig te doen. "Probeer ook veel te coachen."

Zijn officieuze debuut in het eerste elftal is een bonus voor Van der Sar. "Ik kreeg niet veel te doen, maar heb wel kunnen genieten van de wedstrijd. Het is de planning om dit seizoen bij Jong ADO te spelen. Deze week kreeg ik te horen dat ik deze wedstrijd mocht spelen. Ik pak het allemaal mee en doe mijn best. Dit is allemaal extra", vertelt hij na afloop aan het Algemeen Dagblad. "Ik probeer ook veel te coachen, dat heb ik van mijn vader geleerd. Als je het goed neerzet, krijg je zoals vandaag weinig te doen. Dan is het alleen maar coachen, coachen, coachen."

Zijn vader Edwin van der Sar was present langs de lijn. "Joe heeft vier jaar bij Ajax gespeeld en neemt nu een andere route. Leuk dat hij meteen bij het eerst mee kan doen. We hebben met een aantal clubs gesproken en gekeken waar hij zich het beste kon ontwikkelen. Met Jeffrey Van As hebben we een goed gesprek gehad. Laten we hopen dat het bij ADO lukt", aldus de algemeen directeur van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen