"Vilhena wil met Feyenoord de Champions League in"

2 juli 2017, 15:17

Er doen geruchten de ronde dat AS Roma nog niet klaar is met winkelen bij Feyenoord. Naar verluidt wil de Italiaanse club, na Rick Karsdorp, ook Tonny Vilhena overnemen van de landskampioen. De Giallorossi lijken zich de moeite echter beter te kunnen besparen.

"Ik word de laatste dagen veel gebeld door journalisten uit Italië", zegt Yalcin Zöhre, de zaakwaarnemer van Vilhena, tegen het Algemeen Dagblad. "AS Roma wordt genoemd, maar er is geen sprake van een vertrek. Vilhena wil met Feyenoord de Champions League in."

Het bestuur van Feyenoord wil voorkomen dat de kampioensploeg van het afgelopen seizoen uit elkaar valt. Naast het vertrek van Karsdorp verlieten ook Eljero Elia en Steven Berghuis De Kuip, terwijl Dirk Kuyt stopte met profvoetbal. "Dat standpunt snap ik", reageert Zöhre. "En Vilhena wil na het geweldige afgelopen seizoen de volgende stap zetten met deze club."

Diks

Verschillende media melden verder dat Feyenoord Kevin Diks voor het komende seizoen gaat huren van Fiorentina, maar van een bevestiging door beide clubs is nog geen sprake. Feyenoord is op zoek naar een nieuwe rechtsback na de transfer van Karsdorp naar Roma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen