Zhang belandt via West Bromwich Albion bij Werder Bremen

3 juli 2017, 12:57

Yuning Zhang van Vitesse heeft zijn nieuwe club gevonden. De Chinese spits is door West Bromwich Albion voor drie jaar vastgelegd, maar The Baggies verhuren hem de komende twee seizoenen aan Werder Bremen. Zhang is maandag gepresenteerd bij de Bundesliga-club.

West Bromwich Albion wil Zhang in Duitsland laten rijpen voor de Premier League. Over een transfersom aan Vitesse wordt niets gezegd. In Arnhem had hij nog een contract voor een jaar. "Zijn ontwikkeling wordt aandachtig gevolgd vanuit West Bromwich, maar ook vanuit China en Duitsland", zegt directeur Richard Garlick op de website van WBA.  "Het is duidelijk dat er commerciële voordelen zitten aan deze deal, maar het belangrijkste is om helpen bij de ontwikkeling."

Vitesse pikte Zhang twee jaar geleden op. In Arnhem kwam hij nooi techt aan de bak, maar bij Werder vertrouwen ze op de Aziaat. "Hij is nog jong, en nog niet gearriveerd maar heeft veel potentie en kent het Europese voetbal", aldus Frank Baumann, technisch directeur bij Werder, op de officiële clubkanalen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen