'Kongolo mist eerste training en onderhandelt met AS Monaco'

3 juli 2017, 17:04   Bijgewerkt: 3 juli 2017, 18:08

Terence Kongolo zou inmiddels in onderhandelingen zijn met AS Monaco over een transfer, dat meldt Voetbal International. De linksback ontbrak maandag op de eerste training van landskampioen Feyenoord om zo te kunnen praten over een contract bij de Franse kampioen. 

Mocht deze transfer doorzetten, dan verliezen de Rotterdammers alweer hun twee back deze transferzomer. Eerder werd al de overstap van Rick Karsdorp naar AS Roma beklonken. Kongolo beschikt bij Feyenoord nog over een contract voor twee seizoenen, dus de club zal wel een aardig bedrag kunnen vangen.

Kongolo maakte ruim vijf jaar terug zijn debuut in de hoofdmacht. Tot dusver kwam hij tot 138 wedstrijden in het eerste en ook wist hij het tot international te schoppen. Hij maakte tot dusver drie keer zijn opwachting in het Nederlands elftal.

De eerste training van Feyenoord werd nog afgewerkt zonder de internationals Karim El Ahmadi, Nicolai Jorgensen, Tonny Vilhena en Jens Toornstra. Ook aanwinst Sofyan Amrabat was er nog niet bij. Jean-Paul Boëtius was er wel al, net zoals de toegevoegde jeugdspelers. Tyrell Malacia, Checik Touré, Dylan Vente, Jordy Wehrmann en Ramon ten Hove.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen