Verloren zoon Immers terug bij ADO: "Maar één keuze mogelijk"

3 juli 2017, 22:37

Lex Immers is definitief terug bij ADO Den Haag. Tijdens een persconferentie werd bekend gemaakt dat hij een contract voor twee seizoenen zal tekenen bij de club uit zijn geboortestad. Tussen 2007 en 2012 droeg de middenvelder al het groen en geel.

"Het is een warm bad waar je in terechtkomt", zo verklaarde Immers tijdens zijn presentatie. "Er was eigenlijk maar één keuze mogelijk en dat is ADO. We hebben het voor elkaar gekregen dat ik hier weer dingen mag gaan doen. Dat is heel erg fijn."

Technisch manager Jeffrey van As is zeer blij met de terugkeer van de clubheld. "Met Lex halen we een uitstekende voetballer in huis. Ook als mens past hij natuurlijk perfect bij de club. Hij bezit de mentaliteit die bij ADO Den Haag hoort; passie, strijd en Haagse bluf. Supporters waarderen dat zeer in hem."

In 2012 verruilde Immers ADO Den Haag voor Feyenoord, dat hij na 3,5 jaar verliet voor een buitenlands avontuur bij Cardiff City. Daarna vertrok hij naar Club Brugge waar hij zijn contract liet ontbinden, omdat hij wegens familiaire omstandigheden liever in Nederland wilde spelen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen