Leicester strikt Sevilla-captain, Newcastle winkelt ook

4 juli 2017, 10:58   Bijgewerkt: 11 juli 2017, 11:43

Leicester City heeft een mooie klapper gemaakt op de tranfermarkt. De kampioen van het Premier League-seizoen 2015/2016 heeft Vicente Iborra aan boord gehaald. De 29-jarige middenvelder is afkomstig van Sevilla, waar hij de aanvoerder was.

Iborra kwam in 2013 van Levante naar Sevilla en beleefde grote successen met de ploeg uit Andalusië. Maar liefst drie keer mocht de middenvelder de Europa League-bokaal omhoog liften bij Sevilla. Na 172 optredens in het shirt van de Spaanse club vond hij het echter tijd voor een nieuw avontuur en deze heeft hij dus gevonden bij Leicester. Eerder werd de middenvelder ook al in verband gebracht met Sunderland, West Ham United, West Bromwich Albion en Watford. Naar verluidt krijgt Sevilla, dat de overgang van Iborra al bevestigd heeft, 12 miljoen euro van Leicester voor de speler.

Newcastle

Ondertussen is bekend geworden dat Newcastle United met Florian Lejeune de Premier League in gaat. De 26-jarige verdediger komt over van Eibar en is al de zoveelste Fransman die getekend heeft op St. James' Park. Lejeune werd vorig jaar nog door Eibar weggeplukt bij Villarreal.

Tottenham

Tot slot heeft Tottenham Hotspur afscheid genomen van  Filip Lesniak. De Slowaakse middenvelder is overgestapt naar het Deense AaB.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen