Real Madrid neemt Hernandez over van Atlético Madrid

5 juli 2017, 17:47

Theo Hernandez maakt een gevoelige transfer van Atlético Madrid naar rivaal Real Madrid. De Koninklijke heeft zijn komst officieel bevestigd. De negentienjarige linksback tekent een contract voor zes seizoenen bij Real Madrid. De jonge verdediger is een product van de jeugdopleiding van Atlético Madrid. Naar verluidt levert Hernandez zo'n dertig miljoen euro op.

Hernandez moet nog wel een medisch keuring succesvol doorstaan. Komende maandagavond presenteert de winnaar van de Champions Leauge Hernandez in het Santiago Bernabeu Stadion. Atlético verhuurde Hernandez afgelopen seizoen aan Deportivo Alavés, waar hij indruk maakte. Het succes van de Basken was onder andere de verdienste van Hernandez. Zo haalde Alavés de finale van de Spaanse beker, waarin FC Barcelona te sterk was.

Real Madrid haalt Hernandez als back-up voor Marcelo. Het is voor de Madrilenen de eerste aankoop in het nieuwe seizoen. De club nam wel afscheid van Mariano Díaz (Olympique Lyon), Diego Llorente (Real Socieda), Pepe (Besiktas) en Fabio Coentrão (Sporting Portugal).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen