Oefenduels: AZ en Sparta boeken zege, Twente verliest

7 juli 2017, 00:01

AZ en Sparta hebben donderdag een oefenzege geboekt. De Alkmaarders wonnen van Oleksandria FC uit Oekraïne (3-1), Sparta versloeg de amateurs van SSS uit Klaaswal (8-1). FC Twente verloor met 3-0 van Meppen, spelend op het derde niveau van Duitsland.

John van de Brom gebruikte volop spelers tegen de Oekraïners. Het elftal van de eerste helft zorgde voor een 2-0 ruststand via Jeremy Helmer en Wout Weghorst. Oleksandria, dat in Oekraïne op het hoogste niveau speelt, maakte nog een aansluitingstreffer waarop Joris van Overeem de eindstand op 3-1 bepaalde.

Twente

Tegen Meppen stelde Twente teleur. De Tukkers gingen in het derde oefenduel van de voorbereiding met 0-3 onderuit. Halverwege hadden de Duitsers al een 0-2 voorsprong te pakken. Ook René Hake maakte van de gelegenheid gebruikt door veel spelers speeltijd te gunnen.

Sparta

SSS liet Sparta in de eerste helft schrikken door op voorsprong te komen. Vlak voor het rustsignaal tekende Mathias Pogba voor de gelijkmaker. In de tweede helft scoorde Sparta er lustig op los via Ragnar Ache (drie keer), Loris Brogno, Paco van Moorsel, Thomas Verhaar en Deroy Duarte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen