Room geniet bij Curaçao: "Ik heb met mijn hart gekozen"

9 juli 2017, 20:59

Eloy Room heeft er geen spijt van dat hij voor Curaçao gekozen heeft in plaats van het Nederlands elftal. De doelman kreegt vaak te horen dat hij in zijn huidige vorm misschien wel in Oranje had kunnen staan, maar heeft het goed naar zijn zin bij de nationale ploeg van Curaçao.

"Natuurlijk denk ik er af en toe aan, maar spijt heb ik nooit gehad van mijn keuze", zegt hij in gesprek met FOX Sports over de keuze tussen Oranje en Curaçao. "Iedereen wil voor het Nederlands elftal spelen, maar als je ziet wat we hier hebben losgemaakt.. Ik heb met mijn hart gekozen en daar ben ik trots op."

Room neemt momenteel met Curaçao deel aan de Gold Cup. Zondagnacht is de tegenstander Jamaica. Bondscoach Remko Bicentini is bijzonder te spreken over de doelman van Vitesse en stelt dat hij tot één van de beste keepers van Nederland behoort. Bicentini is sinds augustus vorig jaar de bondscoach van Curaçao en is nog altijd ongeslagen in de officiële duels. "Ik durf wel te stellen dat Room een groot aandeel heeft in die reeks", zegt hij. "We hebben een fantastische band en ik beschouw hem als een verlengstuk in het veld. Ik vind hem bijna de beste doelman van Nederland."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen