Nuytinck wees Grieken af: "Niet zo dat ik weg moet of wil"

10 juli 2017, 08:32

Bram Nuytinck kon deze zomer de overstap naar Olympiakos maken, maar heeft ervoor gekozen om op zijn plek te blijven. Hij staat zodoende nog steeds op de loonlijst bij Anderlecht, waar hij zich opmaakt voor zijn zesde seizoen.

Nuytinck wees de interesse van Olympiakos van de hand. "Olympiakos was concreet, maar ik moest heel snel beslissen en wees het af. Het is niet zo dat ik weg moet of weg wil bij Anderlecht. In mijn vijf seizoenen tot nu toe werd ik hier drie keer kampioen en toen we naast de titel grepen waren dat net de jaren dat ik minder vaak speelde. Ik geef altijd alles", zegt Nuytinck in Het Nieuwsblad.

Het houdt overigens niet automatisch in dat Nuytinck in Brussel zal blijven. "Wat mijn toekomst betreft, laat ik alle opties open. Als ik me kan verbeteren met een transfer zal Anderlecht wel meewerken omwille van mijn bewezen diensten, maar net zo graag blijf ik in Brussel. Ik heb hier nog één jaar contract en er werd vorig seizoen al gepraat over een verlenging, maar die gesprekken vielen stil door blessures. Ja, ik revalideer nog van een achillespeesblessure, maar dat is niet chronisch", stelt Nuytinck.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen