Ajax stalt aanvaller El Azzouzi ditmaal bij Excelsior

10 juli 2017, 13:16

Ajax heeft Zakaria El Azzouzi wederom uitgeleend aan een andere eredivisionist. De Amsterdammers hebben de 21-jarige aanvaller gestald bij Excelsior. Vorig seizoen werd de Nederlandse Marokkaan verhuurd aan Sparta Rotterdam, de jaargang daarvoor droeg hij op huurbasis het shirt van FC Twente.

De in Rotterdam geboren El Azzouzi kwam tot dusver tot 34 optredens in de Eredivisie, waarin hij negenmaal trefzeker was. Bij Sparta begon de vleugelaanvaller prima, maar in overleg keerde hij eind maart al terug naar Ajax. Bij Excelsior is hij de vierde zomeraanwinst, na Desevio Payne, Lorenzo Burnet en Ali Messaoud.

Vooral de warmte van Excelsior spreekt El Azzouzi aan, zo zegt de versterking op de website van zijn nieuwe werkgever. "Ik heb een goed gesprek gevoerd met trainer Mitchell van der Gaag en Ferry de Haan, zij gaven me direct een goed gevoel. Het is een kleine, warme club. Er heerst een echt familiegevoel, dat spreekt me aan. Daarnaast heeft Excelsior een stabiel seizoen gedraaid", aldus El Azzouzi. "Ik hoop dat we dit seizoen nog beter kunnen presteren dan het afgelopen seizoen. Persoonlijk wil ik het beste van mijzelf laten zien en ik ben blij dat Excelsior mij de kans biedt om dat te laten zien op Eredivisie niveau."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen