Slecht nieuws voor Pastoor: "Een streep door de rekening"

10 juli 2017, 17:31

Trainer Alex Pastoor heeft bij Sparta Rotterdam al heel vroeg in het seizoen een tegenvaller te verwerken gekregen, aangezien verdediger Janne Saksela zes tot negen maanden buitenspel zal staan met een knieblessure. De coach baalt behoorlijk.

De Finse verdediger raakte in de eerste wedstrijd van de voorbereiding geblesseerd en dat is een vervelende situatie voor de club. "Wij zijn een club die proberen net zoveel uit te geven als dat er binnen komt, dus daar probeer je verstandig mee om te gaan. Dit zijn dingen die je in de persoonlijke sfeer erg vindt, maar ook voor de selectie en het budget een streep door de rekening. We hoeven op korte termijn geen vervanger te halen, maar het is wel vervelend als er nog iemand weggaat", zegt Pastoor tegen RTV Rijnmond.

Pastoor doelt op de situatie rondom Denzel Dumfries, de rechtsback en concurrent van Saksela die al langer met een transfer in verband wordt gebracht. "We hebben meerdere spelers die potentie hebben, maar wanneer zo'n stap gemaakt wordt weet je niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen