PEC Zwolle gelijk tegen amateurs, ook Excelsior overtuigt niet

11 juli 2017, 22:44   Bijgewerkt: 11 juli 2017, 22:51

PEC Zwolle is in een oefenduel met de amateurs van VVOG blijven steken op een doelpuntloos gelijkspel. Ook Excelsior had moeite, maar won wel van Heienoord (0-1). Sparta was dinsdag de enige eredivisionist die overtuigde. De Rotterdammers wonnen met 0-6 van VOC.

Zwolle had tegen VVOG, dat speelt in de Derde Divisie, voldoende mogelijkheden. Met name Piotr Parzyszek had zijn vizier niet op scherp. De volgende oefenwedstrijden van PEC zijn tegen profclubs. De ploeg van John van 't Schip treft de komende periode FC Emmen, Almere City, het Turkse Gençlerbirligi, FC Volendam en SC Cambuur.

Excelsior

Voor Excelsior was het treffen met Heienoord de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding. Pas tien minuten voor tijd kopte Luigi Bruins de enige treffer tegen de touwen en boekten de Kralingers een benauwde zege op de eerste klasser.

Sparta

Sparta gaf eersteklasser VOC geen kans. Halverwege stond het 3-0 dankzij Mart Dijkstra, Deroy Duarte en Ragnar Ache. Loris Brogno, Dalibor Volas en Duarte verdubbelden in de tweede helft de ruststand.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen