Van Mosselveld volgt Oversier op als directeur RKC

13 juli 2017, 17:46

Frank van Mosselveld is de nieuwe algemeen directeur van RKC Waalwijk, dat meldt de club donderdag via de officiële kanalen. De oud-speler van de club is de opvolger van de vertrokken Remco Oversier. Van Mosselveld was al werkzaam bij RKC in een commerciële functie.

Na het vertrek van Oversier was Van Mosselveld de logische opvolger, stelt Peter Konijnenburg, voorzitter van de Raad van Commissarissen. "We waren al langer op de hoogte van de ambities van Frank en we zijn blij dat hij deze ook heeft getoond in de tijd die hij hier na zijn actieve carrière werkzaam is. We hebben hem de afgelopen jaren beter leren kennen buiten het veld en zijn meer dan overtuigd geraakt van zijn kwaliteiten. Daarnaast past het in het beleid van RKC Waalwijk om zowel op als buiten het veld talentvolle mensen alle gelegenheid te geven om zich te ontwikkelen."

Van Mosselveld droeg negen seizoenen lang het shirt van RKC en speelde in totaal zo'n tweehonderd wedstrijden voor de club. Hij kijkt uit naar een nieuwe uitdaging. "De afgelopen jaren is er een stabiel fundament gelegd voor verdere gezonde groei van RKC Waalwijk door onze Raad van Commissarissen en Remco Oversier. Ik ben blij en trots met de kans die me geboden wordt om vanuit dit fundament verder te bouwen aan de toekomst van RKC Waalwijk en ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan in deze nieuwe functie", laat hij weten op de clubwebsite.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen