Real Madrid heet gewilde Dani Ceballos officieel welkom

14 juli 2017, 10:22

Witte rook in het Estadio Santiago Bernabéu. Dani Ceballos is officieel bevestigd als aanwinst van Real Madrid. De 20-jarige middenvelder komt over van Real Betis, waar hij zich ontpopte tot een van de grootste talenten in het mondiale voetbal. Real Madrid heeft de slag om het supertalent gewonnen en heeft de aanwinst meteen voor zes seizoenen vastgelegd.

Dani Ceballos was de grote smaakmaker van Real Betis, waar hij een afkoopsom van 15 miljoen euro in zijn contract had staan. Als zijnde een charmeoffensief heeft Real Madrid 18 miljoen euro geboden op de middenvelder, die zelf graag naar de hoofdstad wilde verkassen. Ook FC Barcelona en Juventus werden genoemd in het geruchtencircuit rond de Spaanse jeugdinternational.

De versterking wordt volgende week gepresenteerd in Bernabéu, waar deze week Theo Hernández ook als aanwinst welkom werd geheten. Dani Ceballos werd onlangs uitgeroepen tot beste speler van het Europees Kampioenschap onder 21 jaar en speelt dankzij zijn geweldige ontwikkeling de hoofdrol in onze kersverse editie van de rubriek Speleranalyse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen