Knie Sinkgraven speelt weer op, Younes eerder terug bij Ajax

14 juli 2017, 18:43

Ondanks het drama met Abdelhak Nouri stond de selectie van Ajax vrijdag op het trainingsveld. Davinson Sanchez en Benjamin van Leer zijn op de weg terug van blessures. Daley Sinkgraven blijft kwakkelen met zijn knie. Daarnaast meldde Amin Younes zich in Amsterdam, terwijl de Duitser pas maandag verwacht werd.

"Er zijn spelers die bij zichzelf denken: wat heeft het voor nut om te trainen?", zegt trainer Marcel Keizer tegen Ajax TV. "Maar gelukkig heeft iedereen getraind en het opgepakt. Dat is en blijft moeilijk." Sanchez, die vorige week geblesseerd raakte, stond ook op het veld. Van Leer eveneens, maar de doelman trainde nog niet met de groep.

Sinkgraven kon door zijn knie niet trainen. "Hij heeft weer last, net als vorig seizoen. Het gaat niet helemaal goed. Daar moet naar gekeken worden. Het kan wel langer dan twee weken duren. Met Benjamin gaat het weer de goede kant op."

Vanwege de gebeurtenissen rondom Nouri kwam Younes eerder naar Amsterdam. De aanvaller had nog een paar dagen vakantie, omdat hij met Duitsland meedeed aan de Confederations Cup. "Hij wilde terugkomen, omdat hij vond dat hij in deze tijd geen vakantie kon vieren. Omdat Younes ook rust moet hebben, heeft hij niet met de groep getraind."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen