PEC Zwolle ziet geen toekomst in proefspeler El Idrissi

15 juli 2017, 11:47

Het is Adham El Idrissi niet gelukt een contract uit het vuur te slepen bij PEC Zwolle. De aanvaller was de afgelopen weken op proef in Overijssel en speelde mee in oefenduels, maar heeft de technische staf niet kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten.

De twintigjarige buitenspeler doorliep de jeugdopleiding van Ajax, waar zijn contract begin dit jaar werd ontbonden. Vervolgens kwam hij terecht bij Roda JC, maar daar moest hij zich voornamelijk in de beloftenploeg laten zien. Zijn poging om een contract te verdienen bij PEC is dus mislukt, waardoor El Idrissi verder zal moeten kijken.

Overigens geeft technisch directeur Gerard Nijkamp tegenover RTV Oost aan dat hij vertrouwen heeft in een goed seizoen van PEC Zwolle. "De tijd zal het leren. Vorig seizoen waren we na de oefenwedstrijd tegen AA Gent ook heel positief en dachten we dat we in het linkerrijtje van de eredivisie zouden kunnen meedoen. Je ziet wat ervan gekomen is, dus laten we maar niet te hoog van de toren blazen. Laten we de groep en de staf de tijd geven om rustig te kneden en dan gaan we straks op 13 augustus bij de eerste competitiewedstrijd tegen Roda JC wel zien hoe we erop staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen