Weghorst leidt AZ met drie treffers langs Club Brugge

15 juli 2017, 18:56   Bijgewerkt: 16 juli 2017, 00:26

AZ heeft het oefenduel met Club Brugge met 1-3 gewonnen. Alle drie de doelpunten aan Alkmaarse kant werden gemaakt door Wout Weghorst. Daarnaast kwam ook VVV-Venlo zaterdagmiddag in actie. De promovendus won met 0-8 van VELO.

AZ-Brugge

Club Brugge kwam al na vijf minuten spelen op voorsprong tegen AZ dankzij een treffer van Anthony Limbombe. Na een halfuur kregen de Alkmaarders een strafschop toegewezen die Weghorst verzilverde. Twintig minuten voor tijd liep AZ weg bij de Belgen. Op aangeven van Dabney Dos Santos kon Weghorst de 1-2 binnentikken.

Twee minuten later zorgde Weghorst ook voor de 1-3. Vanaf de rand van het strafschopgebied schoot hij hard en laag raak. Daarmee tekende de spits met zijn derde treffer eveneens voor de eindstand. Hoewel Brugge daarna nog enkele kansen kreeg, werd er niet meer gescoord.

VELO-VVV-Venlo

VVV-Venlo boekte een klinkende 0-8 zege op VELO. Ralf Seuntjens nam maar liefst de helft van de doelpunten voor zijn rekening. Daarnaast waren ook Terry Antonis, Jerold Promes, Hans Sarpei en Vito van Crooy trefzeker. Voor rust stond het al 0-5 voor de promovendus en in de tweede helft vielen er nog drie treffers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen