Keizer: "Lach komt terug bij Ajax, maar dat zal even duren"

15 juli 2017, 20:57

Ajax speelde zaterdag de eerste oefenwedstrijd sinds Abdelhak Nouri tegen Werder Bremen te maken kreeg met hartritmestoornissen en daar ernstige hersenschade aan overhield. Volgens Marcel Keizer is voetbal nog altijd bijzaak voor de Amsterdammers, maar vormt het ook afleiding.

Na eerst voorzichtig positieve berichten over de situatie van Nouri, kwam donderdag de keiharde klap. "We stonden op het trainingsveld en toen kregen we van de teammanager te horen dat we naar boven moesten. Dat was toen al een voorbode, en toen kregen we het slechte nieuws. Het is niet te bevatten", zegt Keizer in gesprek met de NOS. "Je denkt de hele tijd aan Appie. Het is enorm zwaar, soms hebben we onze zwakke momenten. Gelukkig kunnen we dankzij het voetbal zinnen een beetje verzetten."

Over anderhalve week staat het treffen met OGC Nice in de voorronde Champions League op het programma. "Ergens moet ook een keer een knop om. Dat betekent niet dat we niet meer aan Appie en zijn familie denken. Ik denk dat de lach zeker terugkomt, maar het zal even duren." Over zaken als transfers is dan ook niet gesproken in Amsterdam. Gevraagd naar een eventuele terugkeer van de transfervrije Wesley Sneijder kan de trainer dan ook nog niks zeggen. "Daar hebben we het niet over gehad, dus daar kan ik geen antwoord op gegeven. De gedachten zijn bij de familie en bij Appie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen