Stans verliest de eerste concurrentiestrijd bij NAC

17 juli 2017, 17:02

Jeff Stans dreigt buiten de boot te vallen bij NAC Breda. De voormalig smaakmaker van Excelsior heeft de eerste concurrentiestrijd op het middenveld verloren, geeft trainer Stijn Vreven aan. De coach geeft de voorkeur aan andere spelers. 

De 27-jarige Stans richt zich op de positie van controleur bij NAC, maar daar krijgen momenteel andere spelers de voorkeur. De ploeg uit Breda speelt in de voorbereiding met twee middenvelders voor de verdediging. "Jeff heeft zelf aangegeven dat dat zijn posities zijn. Dan moet hij zich daar op richten. Ik ben niet de trainer die iedereen te vriend wil houden. Kijk, ik kan hem ook op elf zetten en dan speelt hij, maar hij moet gewoon zorgen dat hij weer minuten maakt op de posities waar hij zich het beste voelt", geeft Vreven aan tegenover BN De Stem.

"Ik had Jeff makkelijk op tien kunnen zetten. Ik heb met hem daar een gesprek over gehad en hem gezegd: 'Ik zie jou niet als tien en ik zie jou niet als tien in mijn team in de Eredivisie'", spreekt Vreven klare taal. Stans heeft in Breda nog een contract tot 2019 en hoeft van Vreven deze zomer niet te vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen