Van de Looi duidelijk over selectie: "Er moet kwaliteit bij"

17 juli 2017, 23:17

Willem II deed maandag uitstekende zaken met het aantrekken van Daniel Crowley, maar daarmee is de club nog niet klaar op de transfermarkt. Volgens trainer Erwin van de Looi zal de eredivisionist uit Tilburg nog vaker moeten toeslaan om een sterke selectie op de been te brengen.

De Tilburgers hengelden vooralsnog zeven aanwinsten binnen, maar Van de Looi stelt dat het algehele niveau nog omhoog moet. "Er moet nog wat bij, we zijn nog niet klaar. De groep is op dit moment nog niet eredivisiewaardig, maar er wordt hard gewerkt door de jongens die er zijn. Achter de schermen zijn ze druk bezig, maar aan de andere kant maak ik me ook wel wat zorgen. Je weet dat het belangrijk is dat er echt kwaliteit bij komt en dat is ook niet makkelijk. Ik ga er vanuit dat het allemaal goed gaat komen", blijft hij positief bij FOX Sports.

Vorig seizoen werd Willem II dertiende, een positie die Van de Looi wil verbeteren. "Wij gaan het proberen beter te doen dan vorig seizoen. Dat moet op de ranglijst te zien zijn en ook aan de manier van voetbal."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen