Denswil mogelijk naar HSV, Van der Vaart geeft zegen

18 juli 2017, 10:03

Treedt Stefano Denswil in de voetsporen van twaalf landgenoten, door bij Hamburger SV te gaan voetballen? De centrale verdediger staat in de belangstelling van de Bundesliga-club, waar eerder onder meer Jeffrey Bruma, Rafael van der Vaart, Ruud van Nistelrooy, Nigel de Jong, Erik Meijer, Joris Mathijsen en Nico-Jan Hoogma actief waren.

Bild weet dat de 24-jarige Denswil hoog op het verlanglijstje staat bij HSV. De verdediger van Club Brugge kan in ieder geval rekenen op de zegen van Van der Vaart, vroeger zeer succesvol in Hamburg. "Denswil zou goed zijn voor HSV en HSV zou goed zijn voor Denswil", zegt Van der Vaart. "Hij kan zich daar verder ontwikkelen. Het zou de goede stap zijn voor hem", aldus Van der Vaart. "Hij is een snelle centrale verdediger die het spelletje ziet en technisch goed onderlegd is. Het is een typische Ajax-speler. Het zou mooi zijn als hij bij HSV komt spelen."

Denswil kwam afgelopen seizoen tot 46 optredens, één doelpunt en één assist bij Club Brugge, waar hij nog tot de zomer van 2020 onder contract staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen