Milan en Juventus gaan maar door op transfermarkt

18 juli 2017, 11:59

Het blijft druk op de transfermarkt bij AC Milan en Juventus. De Italiaanse topclubs hebben al de nodige activiteiten achter de rug, maar het blijft maar doorgaan. AC Milan neemt afscheid van een tweetal, terwijl er ook nog vuurwerk verwacht wordt bij de bedrijvige club uit de modestad. Juventus gaat op haar beurt weer twee spelers vastleggen.

Er is al officieel bevestigd dat Gianluca Lapadula door Milan uitgeleend is aan Genoa. Het gaat om een verhuur met optie tot koop. Naar verluidt is er 2 miljoen euro gemoeid met de tijdelijke overeenkomst en kan de spits uiteindelijk voor 11 miljoen euro overgenomen worden. De 27-jarige aanvaller kwam vorig jaar over van Pescara, waar hij zich tot topscorer van de Serie B wist te kronen. Bij Milan scoorde hij acht keer, terwijl hij vijftien keer in de basis stond.

Door de kooplustigheid van Milan, en het hardnekkige gerucht dat er werk gemaakt wordt van de komst van Real Madrid-spits Alvaro Morata, is er geen plek meer voor Lapadula. De spits is echter niet de enige speler die de deur van San Siro achter zich dicht gaat trekken. Dat geldt ook voor Mattia De Sciglio. De vleugelverdediger is op weg naar Juventus, dat 10 miljoen euro voor de international van Italië gaat neerleggen. Volgens de Corriere dello Sport heeft De Sciglio al afscheid  genomen van zijn ploeggenoten en het trainingskamp van Milan in China verlaten. Leonardo Bonucci bewandelde vorige week de omgekeerde weg, van Juventus naar Milaan.

Naast De Sciglio gaat Juventus doelman Wojciech Szczesny vastleggen. De Poolse international, die de vorige twee seizoenen door AS Roma gehuurd werd van Arsenal, is al gearriveerd in Turijn om zijn transfer af te ronden. Daar zal hij zich wel moeten dulden in een rol als stand-in, achter Gianluigi Buffon.

Milan en Juventus zijn deze zomer flink actief op de markt. Vooral Milan maakt er een feest van, met de komst van Franck Kessié, Ricardo Rodríguez, Mateo Musacchio, André Silva, Andrea Conti, Antonio Donnarumma, Hakan Çalhanoglu, Bonucci, Lucas Biglia en Fabio Borini. Juventus haalde onder meer Patrik Schick en Douglas Costa aan boord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen