Cassano bedenkt zich binnen paar uur en blijft bij Verona

18 juli 2017, 17:18   Bijgewerkt: 18 juli 2017, 17:30

Antonio Cassano maakt er een heuse soap van: de 35-jarige spits speelt komend seizoen tóch voor Hellas Verona. Cassano had eerder vandaag (dinsdag) nog besloten met pensioen te gaan, terwijl hij acht dagen geleden in Noord-Italië tekende.

Op een speciaal belegde persconferentie lichtte Fanantonio de bijzondere ontwikkelingen toe. "Het was vanochtend een moeilijke tijd. Ik was moe, had een ontmoeting met de directeur en zei dat ik wilde stoppen. Maar ik heb ervoor gekozen om te blijven spelen", aldus Cassano. "Ik nam een besluit op gevoel, maar nu heb ik met verstand een beslissing genomen. Daarvoor wil ik mijn vrouw, de directeur en de trainer bedanken. Deze uitdaging wil ik aangaan. Mijn gevoel was fout."

Cassano speelde al anderhalf jaar geen wedstrijd. In januari vertrok de oud-speler van onder meer AS Roma, Real Madrid en AC Milan bij Sampdoria, waar hij niet aan de bak kwam. "Ik wil terug op het veld. Mijn vrouw was erg blij. Zij kan niet wachten mij te zien spelen. Ik heb nu een fout gemaakt, maar ben weer op het goede pad", vervolgt Cassano.

Hij richt zich ook tot de fans van Hellas Verona, dat uitkomt in de Serie A. "Ik kan nog steeds veel geven, en heb de motivatie. Het enige wat ik kan zeggen is dat jullie niet boos moeten zijn. Na twee of drie wedstrijden zal ik zorgen dat jullie dit zijn vergeten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen