Veredeld B-team PSV verliest, Heerenveen klopt Volendam

18 juli 2017, 21:01

Bij de rentree van Marco van Ginkel heeft PSV dinsdag het oefenduel met Grasshoppers verloren. De Zwitsers waren met 1-3 te sterk voor de Eindhovenaren. Aanwinst Hirvin Lozano moest toekijken, omdat hij niet bij de wedstrijdselectie zat. Eredivisionisten sc Heerenveen en NAC Breda kwamen ook in actie. De Friezen wonnen van FC Volendam (3-1), NAC speelde gelijk tegen Gençlerbirli?i (2-2).

PSV - Grasshoppers

Het oefenduel met Grasshoppers was de laatste van het trainingskamp van PSV in Zwitserland. Van Ginkel droeg bij zijn terugkeer meteen de aanvoerdersband, omdat Luuk de Jong niet meespeelde. Phillip Cocu koos voor een flink aantal spelers die normaal tweede keus zijn.

Het veredelde B-team domineerde, maar zag oud-Ajacied Lucas Andersen voor de 1-0 tekenen. Direct na rust zorgde Gaston Pereiro (foto) voor de gelijkmaker. Echter gaf PSV de wedstrijd in het restant van de tweede helft uit handen. Andersen en Ridge Munsy maakten de tweede en derde goal voor de nummer acht van Zwitserland.

Heerenveen - Volendam

Heerenveen won met 3-1 van Volendam. Na de 1-0 van Yuki Kobayashi kwam de Jupiler League-club op gelijke hoogte. In de tweede helft liepen de Friezen weg van Volendam. In een tijdsbestek van een minuut beslisten Stijn Schaars en Reza Ghoochannejhad de oefenwedstrijd.

NAC - Gençlerbirli?i

NAC kwam tegen Gençlerbirli?i twee keer op voorsprong, maar won niet. De Turkse nummer acht hield de Bredanaars op een 2-2 gelijkspel. Mounir El Allouchi en Thierry Ambrose (penalty) verzorgden de doelpuntenproductie van NAC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen