Roma betaalt minimaal twintig miljoen euro voor nieuwe spits

20 juli 2017, 15:44

AS Roma heeft zich versterkt met Gregoire Defrel. De Romeinen nemen de spits op huurbasis over van Sassuolo. Voor Defrel wordt in ieder geval twintig miljoen euro betaald. Dit bedrag kan door bonussen maximaal met drie miljoen euro toenemen.

De 26-jarige Defrel heeft een contract tot medio 2022 getekend. Daarvoor is een opvallende constructie bedacht. Op papier wordt Defrel dit seizoen gehuurd van Sassuolo, daarna maakt Roma de transfer permanent. Defrel maakte in twee seizoenen voor Sassuolo 23 doelpunten in 73 wedstrijden.

Zijn vertrek naar Roma betekent een hereniging met trainer Eusebio Di Francesco, die deze zomer ook de overstap maakte van Sassuolo naar Roma. "Het betekent veel voor mij om voor Roma te spelen", reageert Defrel op de website van zijn nieuwe werkgever.

Voor Roma is Defrel de zesde aanwinst. "Ik ben erg blij met Gregoire", aldus technisch directeur Monchi. "Hij was onze prioriteit, omdat we een spits zoals hij zochten. Gregoire kan op drie verschillen posities uit de voeten, is snel en heeft een neusje voor de goal."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen