Wijnaldum: "Team is nu nog sterker dan vorig seizoen"

21 juli 2017, 16:51

Georginio Wijnaldum kijkt uit naar de start van het nieuwe seizoen. De middenvelder stelt dat Liverpool met Mohamed Salah en Dominic Solanke goede versterkingen heeft binnengehaald en verwacht dat het team daardoor sterker is dan afgelopen seizoen.

Voor Wijnaldum verloopt de voorbereiding tot nu toe positief. "De trainingen zijn erg zwaar, maar dat is altijd zo in het voorseizoen. De nieuwe spelers passen zich erg snel aan het team aan en alles gaat eigenlijk prima", zegt hij op de website van Liverpool. De middenvelder is blij met de kosmt van Salah en Solanke. "Vorig seizoen hadden we al een sterk team, maar we kregen toen te maken met veel blessureleed. "De manager heeft nu veel meer keuzes. Het is goed dat we nu een groter team hebben."

"We spelen veel wedstrijden en in sommige situaties is het ook nodig om spelers rust te geven. Dat kan niet als je slechts een klein team hebt", vervolgt Wijnaldum, die ook stelt dat er nog verbeteringen mogelijk zijn bij Liverpool. "Natuurlijk hebben we doelen gesteld. We willen beter verdedigen en minder doelpunten tegen krijgen. Maar ik voel me fit en ben er klaar voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen