Memphis: "Goed eerste half jaar, nu meer goals maken"

23 juli 2017, 17:32

Memphis Depay kijkt met een positief gevoel terug op zijn eerste half jaar bij Olympique Lyon. Na 26 optredens, vijf doelpunten en acht assists hoopt de Nederlandse aanvaller nog meer van waarde te kunnen zijn voor zijn Zuid-Franse werkgever, waar nu ook Kenny Tete onder contract staat.

"Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn eerste zes maanden in Lyon", zegt Memphis op de clubwebsite. "Ik had even de tijd nodig om me aan te passen aan het team. Ik moest mijn teamgenoten en coach even leren kennen en dat moest stap voor stap gebeuren. Ik moest wedstrijden spelen om weer in goede vorm te geraken. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen. Ik hoop vooral meer doelpunten te maken", aldus Memphis.

Het is volgens hem zaak dat er bij Lyon veel aandacht wordt besteed aan het smeden van een hecht team. "We hebben veel verschillende nationaliteiten in de spelersgroep zitten. Maar het is een goede groep met veel talenten, die het maximale uit hun carrière willen halen. Ik ben zelf ook een van die jonge spelers. Het zijn allemaal talenten die zich in de Ligue 1 willen laten zien, bij deze grote club. We hebben een goede mix in het team zitten, met talent, hard werk en progressie. We werken hard om goede resultaten neer te zetten", besluit Memphis.

In de voorbereiding won Memphis met Lyon in een oefenwedstrijd van Ajax. Het werd 2-0 voor de Franse club, die vorig seizoen in de halve finale van de Europa League juist haar meerdere moest erkennen in de Amsterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen