Fosu-Mensah verdedigt Mourinho: "Jeugd krijgt wel de kans"

23 juli 2017, 17:59

José Mourinho krijgt regelmatig de kritiek dat hij jeugdspelers nauwelijks de kans geeft om zich te laten zien. Volgens Timothy Fosu-Mensah is dat onterecht en heeft de manager wel degelijk oog voor de jongens uit eigen jeugdopleiding.

Fosu-Mensah maakte zelf op jonge leeftijd de overstap van Ajax naar Manchester United en heeft daar geen spijt van. De verdediger noemt Marcus Rashford als voorbeeld van een geslaagde doorbraak bij de club. "Marcus heeft afgelopen seizoen bijna elke wedstrijd gespeeld. Dat Mourinho jeugdspelers geen kans zou geven, klopt dus niet", zegt hij in gesprek met Sky Sports. "Als jonge speler moet je de kansen die je krijgt gewoon met beide handen aangrijpen."

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen werd speelde Fosu-Mensah ook regelmatig als defensieve middenvelder. Dat vindt hij geen probleem. "Ik vind elke positie leuk. Als de manager wil dat ik centraal achterin speel, dan doe ik dat. En als hij me op het middenveld of als rechtsback wil zien, speel ik daar. Ik kan het allemaal dus dat is totaal geen probleem", geeft hij aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen