NAC legt Horsfield van Manchester City voor drie jaar vast

24 juli 2017, 10:54

NAC Breda neemt James Horsfield definitief over van Manchester City. De 21-jarige verdediger heeft een contract voor drie jaar getekend. De Engelsman speelde het voorbije halve seizoen op huurbasis in Breda. Voor NAC is Horsfield de zevende versterking die afkomstig is van The Citizens. Thomas Agyepong, Thierry Ambrose, Pablo Marí, Manu Garcia, Paolo Fernandes en Angelino gingen hem al voor.

"James is vorig seizoen van grote waarde geweest voor ons", zegt technisch directeur Hans Smulders op de NAC-site. "Hij heeft gepresteerd op het veld, werd populair bij onze supporters en heeft met zijn ervaring en natuurlijk leiderschap een belangrijke rol gespeeld bij het inpassen van de andere huurlingen van Manchester City."

Daarnaast is Horsfield multifunctioneel inzetbaar. "Ondanks zijn volwassen uitstraling is hij nog steeds maar 21 jaar. Wij denken dat hij de potentie heeft om zich de komende jaren nog veel verder te ontwikkelen. Het is voor ons dus een mooie kans dat wij hem definitief over kunnen nemen van Manchester City en daarmee meer transferwaarde creëren in onze selectie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen