'Van Bommel topkandidaat technisch directeur Bayern'

24 juli 2017, 12:52   Bijgewerkt: 24 juli 2017, 13:14

Volgens de Duitse versie van Eurosport is Mark van Bommel topkandidaat om bij Bayern München de vacature van technisch directeur in te vullen. De kampioen van Duitsland is op zoek naar een opvolger voor Matthias Sammer. Van Bommel is dit seizoen net begonnen als trainer van PSV onder 19 jaar.

Van Bommel speelde in zijn actieve carrière vijf seizoenen bij Der Rekordmeister. Onder Louis van Gaal was de oud-international aanvoerder van Bayern. Het contact tussen beide partijen is altijd gebleven. Vooral clubpresident Uli Hoeness zou Van Bommel nog regelmatig spreken. Hij zou Van Bommel als droomkandidaat zien voor de functie van technisch directeur. Hoeness heeft in ieder geval aangekondigd dat er de komende zes weken meer duidelijkheid komt.

Dat Van Bommel meertalig is, spreekt in zijn voordeel. Het Duits en Engels beheerst hij, evenals de Spaanse taal. Van Bommel heeft ook basiskennis van het Italiaans, vanwege zijn periode bij AC Milan. Het is de vraag of Bayern hem kan losweken bij PSV.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen