West Ham haalt met Hernández vierde vette vis aan boord

24 juli 2017, 23:22

Fans van West Ham United zullen handenwrijvend de verrichtingen van hun club volgen op de transfermarkt. De Londenaren deden tot dusver al uitstekende zaken met het aantrekken van Joe Hart, Marko Arnautovic en Pablo Zabaleta en hebben nu ook Javier Hernández gecontracteerd. De Mexicaan stapt over van Bayer Leverkusen.

In tegenstelling tot veel andere clubs maakt West Ham wel gewoon bekend hoeveel geld er is betaald voor de nieuwe aankoop. Volgens de Londenaren gaat het om een bedrag van achttien miljoen euro. Het is voor de Mexicaan de tweede keer dat hij gaat spelen in de Premier League, aangezien hij eerder al het tricot van Manchester United droeg.

De 29-jarige aanvaller heeft in Londen voor drie seizoenen getekend en is blij met zijn overstap. "Ik ben verheugd met deze transfer", reageert de aanvaller. "De Premier League is de beste competitie ter wereld en ik heb ook niet getwijfeld toen deze kans zich aandiende. West Ham is een club met een rijke geschiedenis, maar ook een club die ambitieus is. Dat blijkt wel uit de spelers die er deze zomer aangetrokken zijn."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen