NEC haalt 'echte strijder' Dijkstra van Sparta

25 juli 2017, 13:58

Mart Dijkstra vervolgt zijn loopbaan bij NEC. De Nijmeegse club neemt de 26-jarige middenvelder over van Sparta. Dijkstra heeft een contract voor drie seizoenen getekend in De Goffert.

"Bij het eerste contact al was duidelijk dat de club mij er erg graag bij wilde hebben en dat geeft nu al veel vertrouwen. Dat vertrouwen wil ik graag terug gaan betalen door middel van promotie en een terugkeer naar de Eredivisie", aldus Dijkstra op de officiële website van NEC. De middenvelder doorliep de jeugdopleiding van FC Groningen, maar hij maakte bij SC Cambuur zijn debuut in het profvoetbal. Medio 2015 plukte Sparta hem weg uit Leeuwarden. Namens de Kasteelclub kwam hij afgelopen seizoen tot 31 wedstrijden in de Eredivisie.

"Met Mart halen we een ervaren speler in huis, die bij Sparta afgelopen seizoen nagenoeg alles heeft gespeeld", zegt technisch directeur Remco Oversier. "Mart is een echte strijder, die op verschillende plekken op het middenveld, maar ook in de verdediging uit de voeten kan. Zijn ervaring, specifieke kwaliteiten en leiderschap kunnen we goed gebruiken in onze tocht naar de Eredivisie."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen