Huurling Mari krijgt direct aanvoerdersband bij NAC Breda

25 juli 2017, 19:57

Pablo Mari is pas net toegevoegd aan de selectie van NAC Breda, maar krijgt direct de aanvoerdersband toegewezen. Volgens trainer Stijn Vreven is de huurling van Manchester City de ideale leider voor de selectie van de promovendus.

De 23-jarige Mari neemt de aanvoerdersband over van Robbie Haemhouts, die met een hardnekkige achillespeesblessure kampt. Volgens de trainer is Mari de aangewezen persoon voor de band. "Pablo neemt een goede positie in het elftal in: in de as, centraal in de verdediging", legt hij uit op de website van NAC. "Hij heeft goed overzicht, autoriteit en ik denk ook al het meeste ervaring in de ploeg. Hij is communicatief sterk en durft zijn stem te verheffen, maar ook heel belangrijk is dat hij goed in de groep ligt."

Daarnaast wijst Vreven Arno Verschueren en Manu Garcia als reserve-aanvoerders. "Het zijn twee jonge jongens, dat weet ik, maar we zijn qua kern sowieso jong. Maar het zijn jongens die een groep inbreng hebben gehad vorig seizoen in de promotie. Ik hoop dat zij, door hen tweede aanvoerder te maken, nog gaan groeien en nog meer verantwoordelijkheid nemen. Zij verdienen een stuk van die band."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen