St. Juste heeft het naar zijn zin bij Feyenoord: "Sfeer is goed"

25 juli 2017, 20:25

Jeremiah St. Juste sloeg dinsdag de training van Feyenoord over. De verdediger stelt echter dat de fans zich geen zorgen hoeven te maken. Hij hoopt zaterdag in de oefenwedstrijd tegen Real Sociedad zijn eerste minuten in het Feyenoord-shirt te kunnen maken.

Dat St. Juste afwezig was op de training van dinsdag was voornamelijk uit voorzorg. "Ik had wat irritaties onder mijn kniepees. Maar het is niet heel bijzonder", legt hij uit aan RTV Rijmond. De verdediger debuteerde nog niet bij Feyenoord, maar verwacht dat het snel gaat gebeuren. Zaterdag staat het duel met Real Sociedad op het programma. "Ik hoop dat ik dan wat minuten kan maken. Ik hoop dat ik speel, zeker gezien we richting het duel om de Johan Cruijff Schaal gaan."

St. Juste maakte de overstap van sc Heerenveen naar Feyenoord en vertrok daarna al snel op trainingskamp naar Oostenrijk met zijn nieuwe ploeg. De aanpassing verliep prima. "Ik ben goed opgevangen door de boys. Het is fijn trainen en de sfeer hier is goed. Dat is heel fijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen