Ten Hag tevreden met remise, maar niet met aanvalsspel

28 juli 2017, 07:39

Waar PSV donderdagavond een modderfiguur sloeg door op eigen veld onderuit te gaan tegen het nietige NK Osijek, boekte FC Utrecht een beter resultaat. De nummer vier van het afgelopen seizoen hield gelijke tred met Lech Poznan (0-0). Trainer Erik ten Hag is niet ontevreden.

"We hebben een prima prestatie neergezet. Dit is een goede uitgangspositie", is het oordeel van Ten Hag op de clubsite. "Opbouwend hebben we het goed gedaan, al had het sneller gemogen. Aanvallend was het niet goed. We hadden meer stootkracht moeten tonen. Dat verdient aandacht."

In het duel in Utrecht kregen beide teams weinig kansen, zag Ten Hag."We zorgden ervoor dat zij weinig konden creëren. Dit zijn Europese voetbalwetten. En voor wie dacht dat we zomaar eventjes over een team als Lech Poznan heen zouden vliegen: nee, dat is een illusie."

"Het was prachtig om hier thuis in Stadion Galgenwaard te spelen", vervolgt de coach, die gretig is. "Maar we willen er nog meer. Als we kunnen verbeteren, hebben we een reëel kans verder te komen. Dat zit er zeker in, als we de rust en koelbloedigheid hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen