Geen twijfel bij Amrabat: "Wil de absolute top bereiken"

28 juli 2017, 08:26

In de persoon van Sofyan Amrabat heeft Feyenoord een speler aangetrokken die grote doelen heeft gesteld. De middenvelder, overgekomen van FC Utrecht, is ambitieus en doet er alles aan om de wereldtop te bereiken.

"Ik heb respect voor tegenstanders, maar ga niet voor ze opzij. Daarbij zal ik altijd alles geven. Met die houding ben ik ervan overtuigd dat ik ga slagen bij Feyenoord", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "Ik weet namelijk zeker dat ik het niveau aankan. Dat heb ik vorig jaar wel bewezen. In duels tegen de topclubs was ik op mijn best."

Bij Feyenoord slagen is zijn plan, maar daarna wil de Marokkaan verder. "Ik wil de absolute top bereiken. Maar laat ik het eerst nu maar eens bij Feyenoord tonen. Je wilt niet weten hoeveel zin ik heb om elke thuiswedstrijd in de Kuip te staan, man. Echt een heel mooi vooruitzicht. Als tegenstander was dat al genieten, kun je nagaan hoe dat straks gaat voelen als al die mensen voor jou zingen. Hopelijk gaat de Kuip weer vaak ontploffen. Daar gaan we voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen