ADO wint China Trophy, simpele zeges PSV en AZ

29 juli 2017, 16:01   Bijgewerkt: 29 juli 2017, 16:07

Het seizoen moet nog beginnen, maar ADO Den Haag heeft de eerste prijs van het jaar al te pakken. Het gaat uiteraard niet om serieus eremetaal, maar om de zogenaamde China Trophy. Die prijs heeft het team van Alfons Groenendijk gewonnen vanwege een 1-2 overwinning op Beijing Enterprises.

ADO is momenteel op trainingskamp in China en speelde daar zaterdag een wedstrijd tegen de Chinese tweedeklasser. Dat duel begon dramatisch voor de ploeg uit de Hofstad, aangezien Chen Haowei al na vijf minuten voor de 1-0 zorgde. Via een rake strafschop van Donny Gorter kwam ADO nog voor rust langszij, terwijl aanwinst Elson Hooi in de zestigste minuut de 1-2 produceerde. Dat was het laatste doelpunt van de wedstrijd, waardoor ADO de China Trophy heeft gewonnen.

PSV heeft zaterdag eveneens een zege genoteerd. De amateurs van De Treffers werden in een besloten oefenwedstrijd op een 0-4 nederlaag getrakteerd. Davy Pröpper, Hirving Lozano en Sam Lammers (twee) kwamen tot scoren. Ook AZ heeft zaterdag een overwinning geboekt, op het VVCS-team waar werkloze voetballers in spelen. Jeremy Helmer scoorde voor rust twee keer, Ben Rienstra bepaalde de eindstand na de rust op 3-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen